TERMENI SI CONDITII

ACORD CU TERMENII

Acești Termeni și condiții constituie un acord legal obligatoriu încheiat între dvs., personal sau în numele unei entități („dumneavoastră”) și Business Risto Development („noi,„noi ”sau„ ai noștri”) cu privire la accesul dvs. la și utilizarea site-ului atelierpack.ro, precum și a oricărei alte forme media, canal media, site web mobil sau aplicație mobilă, legate sau conectate.

Sunteți de acord că accesând site-ul, ați citit, înțeles și sunteți de acord să fiți obligați de toți acești Termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți acești Termeni și condiții, atunci vi se interzice în mod expres să utilizați site-ul și trebuie să întrerupeți utilizarea imediată.

Termenii și condițiile suplimentare sau documentele care pot fi postate pe site din când în când sunt în mod expres încorporate aici prin referință. Ne rezervăm dreptul, la propria noastră discreție, de a face modificări sau modificări ale acestor Termeni și Condiții în orice moment și din orice motiv.

Vă vom avertiza cu privire la orice modificare prin actualizarea datei „Ultima actualizare” a acestor Termeni și Condiții și renunțați la orice drept de a primi o notificare specifică pentru fiecare astfel de modificare.

Este responsabilitatea dvs. să revizuiți periodic acești Termeni și condiții pentru a vă menține la curent cu actualizările. Veți fi supus și veți fi considerat că ați luat la cunoștință și ați acceptat modificările din orice Termeni și condiții revizuite prin utilizarea dvs. continuă a site-ului după data publicării acestor Termeni și condiții.

Informațiile furnizate pe site nu sunt destinate distribuirii sau utilizării de către orice persoană sau entitate din nicio jurisdicție sau țară în care o astfel de distribuție sau utilizare ar fi contrară legii sau reglementărilor sau care ne-ar supune oricărei cerințe de înregistrare în cadrul acestei jurisdicții sau țări.

În consecință, persoanele care aleg să acceseze site-ul din alte locații o fac din proprie inițiativă și sunt singurele responsabile pentru respectarea legilor locale, dacă și în măsura în care sunt aplicabile legile locale.

Acești termeni și condiții au fost generați de Generatorul de Termeni și Condiții.

Opțiunea 2: [Site-ul este destinat utilizatorilor cu vârsta de cel puțin 13 ani.] Toți utilizatorii care sunt minori în juristricția în care locuiesc (în general sub 18 ani) trebuie să aibă permisiunea și să fie direct supravegheați. de către părintele sau tutorele lor pentru a utiliza site-ul. Dacă sunteți minor, trebuie să înștiințați părintele sau tutorele dvs. și să acceptați acești Termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul.

DREPTURI PENTRU PROPRIETATE INTELECTUALA

Cu excepția cazului în care se indică altfel, site-ul este proprietatea noastră și tot codul sursă, bazele de date, funcționalitatea, software-ul, proiectele site-ului web, audio, video, text, fotografii și grafică de pe site (colectiv, „Conținutul”) și mărci comerciale, servicii. mărcile și logo-urile conținute de acestea („mărcile”) sunt deținute sau controlate de noi sau autorizte la noi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile și alte drepturi de proprietate intelectuală și legile concurenței neloiale din Romania, jurisdicțiile străine și convențiile internaționale.

Conținutul și mărcile sunt furnizate pe site „așa cum este” numai pentru informațiile dvs. și pentru uz personal. Cu excepția prevederilor expres prevăzute în acești Termeni și Condiții, nicio parte a site-ului și niciun Conținut sau Marcaje nu pot fi copiate, reproduse, agregate, republicate, încărcate, postate, afișate public, codificate, traduse, transmise, distribuite, vândute, licențiate sau altfel exploatate pentru orice scop comercial, fără permisiunea noastră scrisă prealabilă.

Cu condiția să fiți eligibil să utilizați site-ul, vi se acordă o licență limitată pentru a accesa și utiliza site-ul și pentru a descărca sau tipări o copie a oricărei porțiuni a conținutului la care ați obținut acces în mod corespunzător numai pentru dvs. personal, non-comercial utilizarii. Ne rezervăm toate drepturile care nu vă sunt în mod expres acordate în și către site, conținut și mărci.

REPREZENTĂRILE UTILIZATORULUI

Folosind site-ul, reprezentați și garantați că:

[(1) toate informațiile de înregistrare pe care le trimiteți vor fi adevărate, exacte, actuale și complete; (2) veți păstra acuratețea acestor informații și actualizați prompt informațiile de înregistrare, dacă este necesar;]

(3) aveți capacitatea legală și sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții;

[(4) nu aveți sub 13 ani;]

(5) nu este un minor din jurisdicția în care domiciliați [sau dacă este minor, ați primit permisiunea părinților de a utiliza site-ul];

(6) nu veți accesa site-ul prin mijloace automatizate sau non-umane, indiferent dacă este vorba de un bot, script sau altfel;

(7) nu veți utiliza site-ul pentru niciun scop ilegal sau neautorizat;

(8) Utilizarea site-ului nu va încălca nicio lege sau reglementări aplicabile.

Dacă furnizați informații neadevărate, inexacte, neactualizate sau incomplete, avem dreptul să vă suspendăm sau să încheiem contul dvs. și să refuzăm orice utilizare actuală sau viitoare a site-ului (sau orice porțiune a acestuia).

ÎNREGISTRARE UTILIZATOR

Vi se poate solicita să vă înregistrați pe site. Sunteți de acord să păstrați parola confidențială și va fi responsabil pentru utilizarea tuturor conturilor și a parolelor dvs. Ne rezervăm dreptul de a elimina, revendica sau schimba un nume de utilizator pe care îl selectați dacă stabilim, la discreția noastră, că un astfel de nume de utilizator este inadecvat, obscen sau obiectabil în alt mod.

ACTIVITĂȚI PROHIBITE

Nu puteți accesa sau utiliza site-ul în alt scop decât cel pentru care punem la dispoziție site-ul. Site-ul nu poate fi utilizat în legătură cu niciun efort comercial, cu excepția celor care sunt aprobate în mod specific sau aprobate de noi.

Ca utilizator al site-ului, sunteți de acord să nu:

1. Preluați sistematic date sau alt conținut de pe site pentru a crea sau compila, direct sau indirect, o colecție, o compilare, o bază de date sau un director fără permisiunea scrisă de la noi.

2. Face orice utilizare neautorizată a site-ului, inclusiv colectarea de nume de utilizator și / sau adrese de e-mail ale utilizatorilor prin mijloace electronice sau de altă natură, în scopul trimiterii de e-mailuri nesolicitate sau crearea de conturi de utilizator prin mijloace automatizate sau în condiții false.

3. Utilizați un agent de cumpărare pentru a face cumpărături pe site.

4. Folosiți site-ul pentru a face reclamă sau pentru a vinde bunuri și servicii.

5. Să ocolească, să dezactiveze sau să interfereze cu alte caracteristici legate de securitate ale site-ului, inclusiv funcții care împiedică sau restricționează utilizarea sau copierea oricărui conținut sau care impun limitări ale utilizării site-ului și / sau a conținutului conținut în acesta.

6. Să se angajeze în încadrarea neautorizată sau să facă legătura cu site-ul.

7. Să ne păcălească, să ne înșelăm sau să ne înșelăm pe noi și pe alți utilizatori, în special în orice încercare de a afla informații sensibile ale contului, cum ar fi parolele utilizatorului;

8. Folosiți în mod necorespunzător serviciile noastre de asistență sau trimiteți rapoarte false despre abuz sau conduită incorectă.

9. Angajarea în orice utilizare automatizată a sistemului, cum ar fi utilizarea scripturilor pentru a trimite comentarii sau mesaje sau folosind orice instrumente de extragere a datelor, roboți sau instrumente de colectare și extragere a datelor similare.

10. să interfereze, să perturbe sau să creeze o povară nejustificată asupra site-ului sau a rețelelor sau serviciilor conectate la site.

11. Încercați să imprimați alt utilizator sau persoană sau să folosiți numele de utilizator al altui utilizator.

12. Vindeți sau transferați altfel profilul.

13. Utilizeze orice informație obținută de pe site pentru a hărțui, a abuz sau a răni o altă persoană.

14. Utilizați site-ul ca parte a oricărui efort pentru a concura cu noi sau utilizați în alt mod site-ul și / sau conținutul pentru orice efort sau întreprindere comercială generatoare de venituri.

15. Descifrează, decompilează, dezasambla sau inginerește invers oricare dintre software-ul cuprinzând sau constituind în orice fel o parte a site-ului.

16. Încercați să ocoliți orice măsuri ale site-ului destinate să împiedice sau să restricționeze accesul la site sau la orice porțiune a acestuia.

17. Hărțuiți, enervați, intimidați sau amenințați pe oricare dintre angajații sau agenții noștri să vă ofere orice porțiune a site-ului.

18. Ștergeți din orice conținut o notificare privind drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate.

19. Copiați sau adaptați software-ul site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la Flash, PHP, HTML, JavaScript sau alt cod.

20. Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) viruși, cai troieni sau alt material, inclusiv utilizarea excesivă a literelor majuscule și a spamului (postarea continuă a textului repetitiv), care interferează cu utilizarea neîntreruptă a oricărei părți.  Modifică, afectează, perturbă, alterează sau interferează cu utilizarea, caracteristicile, funcțiile, operarea sau întreținerea site-ului.

21. Încărcați sau transmiteți (sau încercați să încărcați sau să transmiteți) orice material care acționează ca un mecanism pasiv sau activ de colectare sau transmitere a informațiilor, inclusiv fără limitare, formate clare de schimb grafic („gifs”), 1 × 1 pixeli, bug-uri web , cookie-uri sau alte dispozitive similare (denumite uneori „spyware” sau „mecanisme de colectare pasivă” sau „PC-uri”).

22. Cu excepția cazului în care poate fi rezultatul folosirii motorului de căutare standard sau a browserului de internet, utilizarea, lansarea, dezvoltarea sau distribuirea oricărui sistem automatizat, inclusiv fără limitare, orice păianjen, robot, utilizate de înșelătorie, racletă sau cititor offline care accesează site-ul. sau folosind sau lansând orice script neautorizat sau alt software.

23. Dispare, păcătuiește sau dăunează altfel, în opinia noastră, noi și / sau site-ul.

24. utilizați site-ul într-o manieră incompatibilă cu legile sau reglementările aplicabile.

CONTRIBUȚII GENERATE A UTILIZATORULUI

Site-ul vă poate invita să discutați, să contribuiți la sau să participați la bloguri, panouri de mesaje, forumuri online și alte funcționalități și vă poate oferi posibilitatea de a crea, trimite, posta, afișa, transmite, efectua, publica, distribui, sau difuzați conținut și materiale către noi sau pe site, inclusiv, fără a se limita la text, scrieri, video, audio, fotografii, grafică, comentarii, sugestii sau informații personale sau alte materiale (colectiv, „Contribuții”).

Contribuțiile pot fi vizualizate de către alți utilizatori ai site-ului și prin intermediul site-urilor terțe. Ca atare, orice contribuții pe care le transmiteți pot fi considerate neconfidențiale și nedeținute. Când creați sau puneți la dispoziție orice contribuție, reprezentați și garantați că:

1. Crearea, distribuția, transmisia, afișarea publică sau performanța, precum și accesarea, descărcarea sau copierea contribuțiilor dvs. nu vor încălca drepturile de proprietate, inclusiv, dar fără a se limita la drepturile de autor, brevetul, marca comercială, secretul comercial sau drepturile morale ale oricărui terț.

2. Sunteți creatorul și proprietarul sau aveți licențele, drepturile, acordurile, versiunile și permisiunile necesare pentru a utiliza și pentru a ne autoriza, site-ul și alți utilizatori ai site-ului pentru a utiliza contribuțiile dvs. în orice mod prevăzut de site și acești Termeni și condiții.

3. Aveți consimțământul scris, eliberarea și / sau permisiunea fiecărei persoane individuale identificabile din contribuțiile dvs. pentru a utiliza numele sau asemănarea fiecărei persoane individuale identificabile pentru a permite includerea și utilizarea contribuțiilor dvs. în orice mod prevăzut. de către Site și de acești Termeni și condiții.

4. Contribuțiile dvs. nu sunt false, inexacte sau înșelătoare.

5. Contribuțiile dvs. nu sunt reclame nesolicitate sau neautorizate, materiale promoționale, scheme piramidale, scrisori în lanț, spam, mesagerie sau alte forme de solicitare.

6. Contribuțiile dvs. nu sunt obscene, păguboase, lascive, murdare, violente, hărțuitoare, calomnioase sau altfel obiectabile (după cum a fost stabilit de noi).

7. Contribuțiile dvs. nu ridiculizează, batjocorește, dispare, intimidează și nu abuzează pe nimeni.

8. Contribuțiile dvs. nu pledează pentru răsturnarea violentă a niciunui guvern și nu încurajați sau amenințați vătămarea fizică împotriva altuia.

9. Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege, regulament sau regulă aplicabilă.

10. Contribuțiile dvs. nu încalcă drepturile de confidențialitate sau de publicitate ale niciunei terțe părți.

11. Contribuțiile dvs. nu conțin materiale care solicită informații personale de la cineva sub 18 ani sau care exploatează persoane sub 18 ani în mod sexual sau violent.

12. Contribuțiile dvs. nu încalcă nicio lege federală sau de stat cu privire la pornografia infantilă, sau în alt mod destinată protejării sănătății sau bunăstării minorilor;

13. Contribuțiile dvs. nu includ comentarii jignitoare legate de rasă, origine națională, sex, preferințe sexuale sau handicap fizic.

14. Contribuțiile dvs. nu încalcă astfel nici nu fac legătura cu materiale care încalcă, nici o prevedere a acestor Termeni și Condiții sau orice lege sau regulament aplicabil.

Orice utilizare a site-ului cu încălcarea celor menționate anterior încalcă acești Termeni și condiții și poate duce, printre altele, la încetarea sau suspendarea drepturilor dvs. de a utiliza site-ul.

Ghiduri pentru recenzii

Este posibil să vă oferim zone pe site pentru a lăsa comentarii sau evaluări. La postarea unei recenzii, trebuie să respectați următoarele criterii:

(1) ar trebui să aveți experiență de primă folosință cu persoana / entitatea analizată;

(2) recenziile dvs. nu ar trebui să conțină o profanitate ofensivă sau un limbaj abuziv, rasist, ofensiv sau urât;

(3) recenziile dvs. nu ar trebui să conțină referințe discriminatorii bazate pe religie, rasă, sex, origine națională, vârstă, stare civilă, orientare sexuală sau dizabilitate;

(4) recenziile dvs. nu ar trebui să conțină referințe la activități ilegale;

(5) nu ar trebui să fiți afiliat concurenților dacă postați recenzii negative;

(6) nu ar trebui să faceți concluzii cu privire la legalitatea conduitei;

(7) nu puteți posta nicio declarație falsă sau înșelătoare;

(8) este posibil să nu organizați o campanie încurajând pe alții să posteze recenzii, indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Putem accepta, respinge sau înlătura recenzii la discreția noastră. Nu avem absolut nicio obligație de a examina recenziile sau de a șterge recenziile, chiar dacă cineva consideră recenzii opozabile sau inexacte. Recenziile nu sunt acceptate de noi și nu reprezintă neapărat opiniile sau opiniile vreunui afiliat sau partener.

Nu ne asumăm răspunderea pentru nicio revizuire sau pentru orice pretenții, datorii sau pierderi rezultate din orice revizuire. Prin publicarea unei recenzii, prin prezenta, ne acordați un drept și licență perpetuă, neexclusivă, la nivel mondial, fără drepturi, complet plătit, atribuibil și sublicențial de a reproduce, modifica, traduce, transmite prin orice mijloace, afișați, efectuați, și / sau să distribuie tot conținutul referitor la recenzii.

LICENȚĂ DE APLICARE MOBILĂ

Utilizați licența

Dacă accesați site-ul printr-o aplicație mobilă, atunci vă acordăm un drept revocabil, neexclusiv, netransmisibil, limitat de a instala și utiliza aplicația mobilă pe dispozitivele electronice wireless deținute sau controlate de dvs. și de a accesa și utiliza aplicație mobilă pe astfel de dispozitive strict în conformitate cu termenii și condițiile acestei licențe de aplicație mobilă cuprinse în acești Termeni și condiții.

Nu trebuie să:

(1) Decompilați, inversați inginerul, dezasamblați, încercați să obțineți codul sursă sau să decriptați aplicația;

(2) Să efectueze din aplicație orice modificare, adaptare, îmbunătățire, traducere sau instrument derivat;

(3) Încalcă orice legi, reguli sau reglementări aplicabile în legătură cu accesul sau utilizarea aplicației;

(4) Să elimine, să modifice sau să ascundă orice notificare de proprietate (inclusiv orice notificare de drept de autor sau marcă comercială), postată de noi sau de autorizatorii aplicației;

(5) Să utilizeze cererea pentru orice efort care generează venituri, întreprinderi comerciale sau alt scop pentru care nu este proiectat sau destinat;

(6) Să pună la dispoziție aplicația printr-o rețea sau alt mediu care să permită accesul sau utilizarea de mai multe dispozitive sau utilizatori în același timp;

(7) Să utilizeze aplicația pentru crearea unui produs, serviciu sau software care este, direct sau indirect, competitiv cu sau în orice fel un înlocuitor al aplicației;

(8) să utilizeze aplicația pentru a trimite întrebări automate pe orice site web sau pentru a trimite orice e-mail comercial nesolicitat;

(9) să utilizeze orice informații de proprietate sau oricare dintre interfețele noastre sau alte proprietăți intelectuale ale noastre în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea, licențierea sau distribuirea oricărei aplicații, accesorii sau dispozitive pentru utilizare cu aplicația.

SOCIAL MEDIA

Ca parte a funcționalității Site-ului, vă puteți conecta contul cu conturile online pe care le aveți cu furnizorii de servicii terți (fiecare astfel de cont, un „Cont terț”) prin: (1) furnizarea contului dvs. terț informații de conectare prin intermediul site-ului; sau (2) permițându-ne să accesăm contul dvs. de terțe părți, așa cum este permis în termenii și condițiile aplicabile care guvernează utilizarea dvs. pentru fiecare Cont terț.

Reprezentați și garantați că aveți dreptul să dezvăluiți informațiile de autentificare ale contului dvs. terțe și / sau să ne acordați acces la contul dvs. de terțe părți, fără a vă încălca de către dvs. niciunul dintre termenii și condițiile care guvernează utilizarea dvs. Cont terț și fără să ne obligăm să plătim taxe sau să ne supunem oricăror limitări de utilizare impuse de furnizorul de servicii terțe ale Contului terț.

Dându-ne acces la orice cont terț, înțelegeți că (1) putem accesa, pune la dispoziție și stoca (dacă este cazul) orice conținut pe care l-ați furnizat și stocat în contul dvs. de la terți („Rețeaua socială” Conținut ”), astfel încât să fie disponibil pe site și prin intermediul contului dvs., incluzând fără limită orice liste de prieteni și (2) putem trimite și primi de la contul dvs. terțe informații suplimentare în măsura în care sunteți notificat atunci când faceți legătura contul dvs. cu contul terților.

În funcție de conturile terțe pe care le alegeți și de care vă supuneți setărilor de confidențialitate pe care le-ați setat în astfel de conturi terțe, informațiile de identificare personală pe care le postați în Conturile dvs. terțe pot fi disponibile pe site și prin contul dvs. pe site.

Vă rugăm să rețineți că, dacă un Cont terț sau un serviciu asociat nu devine disponibil sau accesul nostru la un astfel de Cont terț este încheiat de către furnizorul de servicii terță parte, atunci Conținutul rețelei sociale nu mai poate fi disponibil pe și prin intermediul site-ului. Veți avea oricând posibilitatea de a dezactiva conexiunea dintre contul dvs. de pe Site și Conturile dvs. terțe.

DATELE TRIMISE

Recunoașteți și sunteți de acord că orice întrebări, comentarii, sugestii, idei, feedback sau alte informații cu privire la Site („Trimiteri”) furnizate de dvs. către noi sunt neconfidențiale și vor deveni proprietatea noastră unică. Vom deține drepturi exclusive, inclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală și vom avea dreptul la utilizarea și difuzarea fără restricții a acestor Trimiteri în orice scop legal, comercial sau de altă natură, fără a vă recunoaște sau compensa.

Prin prezenta, renunțați la toate drepturile morale asupra oricăror trimiteri și, prin prezenta, garantați că orice astfel de trimiteri sunt originale cu dvs. sau aveți dreptul de a trimite aceste trimiteri. Sunteți de acord că nu va exista niciun recurs împotriva noastră pentru vreo presupusă încălcare sau încălcare reală sau deturnare a vreunui drept de proprietate în Trimiterile dvs.

AGENTII DE PUBLICITATE

Vă permitem agenților de publicitate să își afișeze reclame și alte informații în anumite zone ale Site-ului, cum ar fi reclame în bara laterală sau reclame banner. Dacă sunteți un agent de publicitate, vă veți asuma întreaga responsabilitate pentru orice reclame pe care le puneți pe Site și pentru orice servicii furnizate pe Site sau produse vândute prin intermediul respectivelor reclame.

În plus, în calitate de agent de publicitate, garantați și reprezentați că dețineți toate drepturile și autoritatea de a plasa reclame pe Site, inclusiv, dar fără a se limita la, drepturi de proprietate intelectuală, drepturi de publicitate și drepturi contractuale.

[În calitate de agent de publicitate, sunteți de acord că astfel de reclame sunt supuse prevederilor noastre privind Legea privind drepturile de autor digitale ale Mileniului („DMCA”), descrise mai jos, și înțelegeți și sunteți de acord că nu va exista nicio rambursare sau alte compensații pentru problemele legate de retragerea DMCA. .] Pur și simplu oferim spațiul pentru plasarea unor astfel de reclame și nu avem nicio altă relație cu agenții de publicitate.

MANAGEMENTUL SITE-ULUI

Ne rezervăm dreptul, dar nu și obligația:

(1) Monitorizează Site-ul pentru încălcările acestor Termeni și Condiții;

(2) Să ia măsuri legale corespunzătoare împotriva oricui caz, la discreția noastră, încalcă legea sau acești Termeni și condiții, inclusiv fără limitare, raportarea acestui utilizator către autoritățile de aplicare a legii;

(3) în propria noastră discreție și fără limitare, refuzăm, restricționăm accesul, limităm disponibilitatea sau dezactivăm (în măsura posibilităților tehnologice) oricare dintre contribuțiile dvs. sau orice porțiune a acestora;

(4) în propria noastră discreție și fără limitare, notificare sau răspundere, pentru a elimina de pe Site sau pentru a dezactiva în orice alt mod toate fișierele și conținutul care au dimensiuni excesive sau sunt în orice fel împovărătoare pentru sistemele noastre;

(5) să gestioneze Site-ul într-un mod menit să protejeze drepturile și proprietățile noastre și să faciliteze buna funcționare a Site-ului.

ÎNCĂLCĂRI DE DREPT DE COPYRIGHT

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Dacă credeți că orice material disponibil pe sau prin intermediul site-ului încalcă orice drept de autor deținut sau controlat, vă rugăm să ne anunțați imediat folosind informațiile de contact furnizate mai jos. O copie a notificării dvs. va fi trimisă persoanei care a postat sau a depozitat materialul adresat în notificare.

Vă rugăm să vă informați că, în conformitate cu legislația federală, puteți fi răspunzător pentru daune-interese dacă faceți declarații materiale într-o notificare. Astfel, dacă nu sunteți sigur că materialul amplasat pe site sau legat de Site încalcă drepturile dvs. de autor, ar trebui să luați în considerare mai întâi să contactați un avocat.]

TERMEN ȘI TERMINARE

Dacă vă reziliem sau vă suspendăm contul din orice motiv, vi se interzice înregistrarea și crearea unui cont nou sub numele dvs., un nume fals sau împrumutat sau numele oricărui terț, chiar dacă puteți acționa în numele celui de-al treilea partid.

În afară de încheierea sau suspendarea contului, ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale adecvate, inclusiv fără a urmări o reparație civilă, penală și judecată.

MODIFICĂRI ȘI INTRERUPȚII

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau elimina conținutul Site-ului în orice moment sau pentru orice motiv, la discreția noastră, fără notificare prealabilă. Cu toate acestea, nu avem obligația de a actualiza nicio informație de pe site-ul nostru. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe integral sau parțial site-ul fără o notificare în orice moment.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de către terți pentru nicio modificare a prețului, suspendare sau întrerupere a Site-ului.

Nu putem garanta că site-ul va fi disponibil în orice moment. Este posibil să avem probleme de hardware, software sau alte probleme sau trebuie să efectuăm întreținere referitoare la Site, ceea ce duce la întreruperi, întârzieri sau erori.

Ne rezervăm dreptul de a schimba, revizui, actualiza, suspenda, întrerupe sau modifica altfel Site-ul în orice moment sau din orice motiv, fără a vă anunța. Sunteți de acord că nu avem nicio răspundere pentru pierderi, daune sau inconveniente cauzate de incapacitatea dvs. de a accesa sau utiliza site-ul în timpul perioadei de dezactivare sau a întreruperii site-ului.

Nimic din acești Termeni și condiții nu va fi interpretat pentru a ne obliga să menținem și să susținem Site-ul sau să furnizăm orice corecții, actualizări sau comunicări în legătură cu acesta.

CORECȚIILE

Pot exista informații pe site care conțin erori tipografice, inexactități sau omisiuni care pot fi legate de site, inclusiv descrieri, prețuri, disponibilitate și alte alte informații. Ne rezervăm dreptul de a corecta eventualele erori, inexactități sau omisiuni și de a modifica sau actualiza informațiile de pe Site în orice moment, fără notificare prealabilă.

DATELE UTILIZATORULUI

Vom păstra anumite date pe care le transmiteți site-ului în scopul gestionării site-ului, precum și date referitoare la utilizarea dvs. de pe site. Deși efectuăm copii de rezervă obișnuite de date, sunteți singurul responsabil pentru toate datele pe care le transmiteți sau care se referă la orice activitate pe care ați întreprins-o folosind Site-ul.

Sunteți de acord că nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea sau corupția acestor date și renunțați la orice drept de acțiune împotriva noastră care rezultă din orice astfel de pierdere sau corupție a acestor date.

COMUNICĂRI ELECTRONICE, TRANSACȚII ȘI SEMNATURI

Vizitarea site-ului, trimiterea de e-mailuri și completarea formularelor online constituie comunicații electronice. Sunteți de acord să primiți comunicații electronice și sunteți de acord că toate acordurile, notificările, prezentările și alte comunicări pe care vi le furnizăm electronic, prin e-mail și pe Site, îndeplinesc orice cerință legală ca această comunicare să fie în scris.

ACORDĂȚI AICI UTILIZAREA SEMNATURILOR ELECTRONICE, CONTRACTELOR, COMANDĂRILOR ȘI ALTE RECORDURI ȘI ÎN LIVRAREA ELECTRONICĂ A NOTIȚELOR, POLITICILOR ȘI A REGISTRURILOR DE TRANZIȚII INITATE SAU COMPLETATE DE ROMANIA sau DE CATRE SITE.

Renunțați la orice drepturi sau cerințe în conformitate cu orice statut, regulamente, reguli, ordonanțe sau alte legi din orice jurisdicție care necesită o semnătură originală sau livrarea sau păstrarea înregistrărilor neelectronice sau la plăți sau acordarea de credite prin orice alte mijloace. decât mijloace electronice.

DIVERSE

Acești Termeni și condiții și orice politici sau reguli de funcționare postate de noi pe Site constituie întregul acord și înțelegere dintre dvs. și noi. Neexercitarea sau aplicarea vreunui drept sau dispoziție a acestor Termeni și condiții nu va funcționa ca o renunțare la acest drept sau dispoziție.

Acești Termeni și condiții funcționează în cea mai mare măsură permisă de lege. Putem atribui oricare sau toate drepturile și obligațiile noastre către alții în orice moment. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru nicio pierdere, deteriorare, întârziere sau nerespectarea acțiunii cauzate de vreo cauză în afara controlului nostru rezonabil.

În cazul în care orice prevedere sau o parte dintr-o prevedere a acestor Termeni și condiții este considerată ilegală, nulă sau neaplicabilă, respectiva dispoziție sau o parte din dispoziție este considerată separabilă din acești Termeni și condiții și nu afectează validitatea și executarea oricăror rămase dispoziții.

Nu există nicio relație de asociere, parteneriat, angajare sau agenție creată între dvs. și noi, ca urmare a acestor Termeni și Condiții sau a utilizării Site-ului. Sunteți de acord că acești Termeni și condiții nu vor fi interpretați împotriva noastră în virtutea faptului că le-am redactat.

Renunțați la orice apărare pe care v-ați putea fi bazată pe formularul electronic al acestor Termeni și Condiții și pe lipsa semnării de către părți de la acesta pentru a executa acești Termeni și condiții.

CONTACTEAZĂ-NE

Pentru a rezolva o reclamație cu privire la Site sau pentru a primi informații suplimentare cu privire la utilizarea Site-ului, vă rugăm să ne contactați la adresa:

S.C. BUSINESS RISTO DEVELOPMENT S.R.L.

197A, FELEACU, CLUJ-NAPOCA

0751 105 124

[email protected]