Termeni si conditii

Atentie !
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos. Va rugam sa cititi cu mare atentie! In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii va rugam NU FOLOSITI siteul: www.atelierpack.ro

Termeni si conditii

UTILIZATORUL Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat termenii si conditiile prezentului SITE.
UTILIZAREA SITE-ULUI – Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre www.atelierpack.ro, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de www.atelierpack.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. Magnum Ambalaje SRL este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Magnum Ambalaje SRL, prevazute de legislatia in vigoare.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al website-ului www.atelierpack.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magnum Ambalaje SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe website-ul www.atelierpack.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: vanzari@atelierpack.ro

Confidentialitatea datelor

Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul Atelier Pack.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Magnum Ambalaje SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru: www.atelierpack.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Produsele au termenul de valabilitate inscriptionate pe eticheta.

Informatii despre produs

Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. NU suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul Dumneavoastra si cea a produsului. De asemenea, toate pozele produselor si toate paletele de culori/nuantele aferente sunt din sursa furnizorului autorizat al fiecarui brand in parte. Producatorul fiecarui brand in parte este raspunzator pentru eventualele diferente de nuante dintre produsele expuse online sau produsele de catalog si produsele din realitate. De asemenea, exista poze ale produselor realizate in studiourile noastre de fotografie, poze pentru care ne asumam toata raspunderea.

Ne rezervam dreptul de a refuza pentru retur toate produsele care prezinta urmatoarele: produse testate, fara etichete intacte, cu sigilii rupte, sterse ori desprinse, produse „atinse” sau produse cu orice fel de modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi sau socuri.

Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii NU se va modifica dupa confirmarea telefonica a acesteia sau prin emailul de confirmare la adresa specificata de dumneavoastra la inregistrare.

Ne rezervam dreptul de a anula comanda clientului cu o notificare telefonica sau prin email in cazul in care produsele din comanda acestuia nu se mai afla pe stoc (stocul nostru sau depozitul furnizor) sau in cazul in care produsele care ar fi trebuit sa fie trimise sunt respinse pentru a fi livrate din depozitul furnizor.

Preturile afisate pe site nu includ TVA. Acestea se vor actualiza in cosul de cumparaturi si se vor afisa defalcat.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Nu se admit la retur:

  • Produse care au fost desfacute.
  • Produse care au fost testate / utilizate.
  • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.
  • Produse achizitionate de la alte magazine.
  • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu ne permite re-comercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si www.atelierpack.ro va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Magnum Ambalaje SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.atelierpack.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

O data cu lansarea unei comenzi www.atelierpack.ro intelege ca utilizatorul a citit si inteles conditiile ce guverneaza regulile de functionare ale acestui site, iar comanda lansata de client are valoare de contract incheiat intre parti cu toate drepturile si obligatiile ce deriva din acesta.