Despre noi

Ne dorim să devenim furnizorul tău de încredere pentru soluții complete de ambalare! Suntem o echipă dedicată și pasionată, specializată în producția și distribuția unei game variate de ambalaje de înaltă calitate.

Misiunea noastră este să oferim soluții de ambalare inovatoare și durabile, adaptate nevoilor și cerințelor tale specifice. Suntem convinși că ambalajele noastre nu sunt doar simple produse, ci instrumente esențiale în succesul afacerii tale.
 
Portofoliu extins
La Atelier Pack, punem la dispoziția clienților noștri o gamă diversificată de produse:
-ambalaje din carton: soluții personalizate de ambalare din carton pentru a proteja și evidenția produsele tale.
-benzi de legare pentru paleti: materiale de înaltă calitate, sigure pentru a asigura o manipulare sigură și eficientă a paletilor tăi.
-benzi adezive: adezivi puternici și durabili pentru sigilarea și securizarea ambalajelor tale.
-pungi și sacoșe de hârtie: ambalaje prietenoase cu mediul pentru a sublinia angajamentul tău față de sustenabilitate.
-folie stretch: soluții flexibile pentru ambalarea și protejarea mărfurilor tale.
-folii de polietilenă și cu bule de aer: protează eficient impotriva șocurilor la transport.
 
Calitate și sustenabilitate
Preocuparea noastră pentru mediu se reflectă în gama noastră de ambalaje sustenabile. Suntem mereu în căutarea celor mai bune practici și materiale ecologice pentru a contribui la protejarea mediului înconjurător.
 
Echipa noastră
Echipa Atelier Pack este formată din profesioniști experimentați în domeniul ambalajelor, gata să răspundă la toate nevoile tale. Suntem pasionați de ceea ce facem și suntem dedicați satisfacției clienților noștri.